Liefdevoordestad
Uit liefde voor de stad toont drie verschillende stedelijke collecties in hun onderlinge samenhang. Laten we nu ook zelf op zoek gaan naar stedelijke juweeltjes op Twitter! Iedereen kan meedoen op Twitter! We ‪#‎collectievissen‬ naar ‪#‎LIEFDE voor de #STAD‬ ivm ‪#‎uitliefdevoordestad stedelijke collecties #Leiden #Deventer#Dordrecht. Zie voor meer uitleg over #collectievissen: http://www.infofilm.nl/nieuws/meedoen-met-collectievissen/

Uit liefde voor de stad toont drie verschillende stedelijke collecties in hun onderlinge samenhang. Objecten uit Museum @DeLakenhal, de collectie van de gemeente Deventer @Deventergem en de kunstcollectie van het Dordrechts Museum @hetdordts vertellen náást en mét elkaar over het belang van de collecties voor de verschillende steden. En daarmee ook over het belang van alle stedelijke collecties tezamen, die het verhaal van Nederland vertellen.

Lees hier alles over ‘Uit liefde voor de stad’: https://www.dordrechtsmuseum.nl/tentoonstellingen/uit-liefde-voor-de-stad/

Infofilm/Museummedia in Leiden is producent van aansprekende videopresentaties en innovatieve media voor musea en tevens een important netwerk op social media voor het doorgeven van informatie. Bel voor meer informatie Roger Busschots 06 4232 7770. Of mail roger@infofilm.nl.

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!