“Een warme deken van creativiteit”

Vanaf het moment dat je bij Infofilm over de drempel stapt is het als of je afdaalt van de vliegtuigtrap in een tropische atmosfeer. Bij info echter geen vochtige klamme deken maar ‘Een warme deken van creativiteit’ . Roger vormt een zeer inspirerende omgeving waarin je alleen maar op wil gaan om te werken aan verrijking van je eigen kennis. Of het nou gaat over Twitteren, over Final Cut Pro of over camera-instellingen, in alles kan hij meedenken en is een duidelijke vakman. Een AV bedrijf maar dan een die Echt vanuit het Hart werkt! Geen gebakken lucht maar oprechte motivatie. Chapeau!

Arjan Kroon

cameraman, docent HKU

Roger combines a deep technical competence with a large amount of creativity.

Ad Maas

curator, Museum Boerhaave

Het is een groot plezier om met Infofilm (en dus Robert) samen te werken. Hij is enthousiast, creatief en kundig en bijzonder prettig in de omgang. Ik word steeds opnieuw verrast door zijn nooit-aflatende energie en zijn persoonlijke benadering. Kwaliteit staat voorop en dat inspireert. Robert lost niet alleen op: hij denkt mee, overlegt en draagt nieuwe ideeën aan. De betrokkenheid bij onze organisatie is uniek en hartverwarmend. Zijn brede interesse maakt hem een veelzijdig mens en dienstverlener. Dankzij zijn gecombineerde kennis van nieuwe media, statistieken, kunst en cultuur, talen, antropologie, filmen en het bouwen van websites is hij de perfecte sparringpartner, troubleshooter en kennisbron voor een heel breed scala aan diensten.

Marieke Pompe

Conservator, Afrika Museum, Berg en Dal

Roger is een zeer creatief en enthousiast persoon, met wie het heel prettig is samen te werken. Roger en Robert zijn extreem goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het museale veld. De passie en het enthousiasme zijn zeer aanstekelijk en zorgen voor een vrolijke en dynamische samenwerking waar ik veel van leer!

Vera Bartels

Museum Boerhaave

Vanaf de allereerste keer dat ik de studio van Infofilm betrad (en dat is alweer jaren geleden) overviel mij de sfeer van liefde voor het vak. Robert en Roger zijn creatief tot in de uiterste uiteinden van hun genen en die creativiteit scheppen ze met bakken op uit hun wonderlijke biotoop. Men voelt zich direct thuis in die omgeving waar alles ogenschijnlijk chaos uitstraalt maar dan met een ordening die creatie genereert, zoals we die alleen kennen vanuit de organische natuur. Infofilm broedt daar op zijn eigen videosynthese met de eigen en wonderschone bloeiwijze.

Henk Visser

Owner at DigiEmotion

Ik werk nog maar net een paar weken samen met Roger voor Museummedia.nl, en mijn eerste ervaringen als partner voor museummedia zijn ontzettend prettig. Roger is vanaf het eerste moment de samenwerking vol enthousiasme aangegaan en dat vertrouwen vind ik echt fantastisch! Het idee van Infofilm om een platform op te richten waarop musea de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media op de voet kunnen volgen, had niet beter getimed kunnen worden.

Rebecca Scholten

media consulting