De Antwerpse tweelingbroers Roger en Robert (spreek uit op zijn Frans) staan aan de wieg van Infofilm. De studie Culturele Antropologie deed ze in Leiden terechtkomen en daar hebben ze hun thuishaven gevonden.

Robert was docent Visuele Antropologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (huidige Radboud Universiteit) en gastdocent 16mm filmtechniek aan de Rijksacademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam. Naast de vaardigheid om ingewikkelde zaken visueel inzichtelijk te maken, noemt Robert zich graag ‘workflow architect’ omdat hij projecten vanaf de conceptontwikkeling tot en met de postproductie in goede banen leidt en daarbij het uiterste haalt uit de beste software. Zijn passie gaat vooral uit naar de postproductie en met name editing, animatie, motion graphics en ‘color grading’. 

Roger is vormgever en ontwikkelt museale concepten. Hij won de Sony Video Award voor het beste educatieve programma van Nederland met ‘Chado, de Weg van de Thee‘, gemaakt in opdracht van het Rijksmuseum voor Volkenkunde in Leiden. Hij ontwierp de tentoonstelling ‘Passie van Leiden’ voor Stedelijk Museum De Lakenhal en recent het Bezoekerscentrum Sterrewacht Leiden in opdracht van de Universiteit Leiden. Doorgeefluik ‘Museummedia’ en ‘Musea.tv, ontdek verrassende musea’ zijn concepten van Roger.