Vooraankondiging

Ook dit jaar weer een Zwoele Zomer in het Kröller-Müller! Met onder anderen Spinvis, Wende Snijders en Zazí

Otterlo, 17 april 2013

Op 13 en 27 juli vindt in de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum de achtste editie van de Zwoele Zomeravonden plaats. Ontdek de wereldberoemde kunstwerken uit de beeldentuin in combinatie met een verrassende theatervoorstelling, dansperformance in het bos en bijzondere muzikale optredens, dit jaar onder andere van Spinvis, Wende Snijders, Zazí, Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet, Rogier Pelgrim en de sensationele ritmesectie van Davai Perkusion.

Naast de avonden, organiseert het museum op 10 augustus weer een speciale Zwoele Zomer Kindermiddag, met alleen maar heel bijzondere en spannende kindervoorstellingen. Er zijn heerlijke pannenkoeken te koop, en onder ons: ouders en grootouders mogen natuurlijk ook stiekem meekijken!

U kunt alvast noteren:
Zwoele Zomeravond I: zaterdag 13 juli, 15.00-20.30 uur
Zwoele Zomeravond II: zaterdag 27 juli, 15.00-20.30 uur
Zwoele Zomer Kindermiddag: zaterdag 10 augustus, 12.00-16.00 uur

Op de avonden is er catering aanwezig, maar mag iedereen natuurlijk ook zijn eigen picknick meenemen. De Zwoele Zomeravonden en ook de Zwoele Zomer Kindermiddag zijn gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor park en museum. Toegangsprijs: combikaartje park en museum:

€ 16,80 voor volwassenen, € 8,40 voor kinderen van 6 tot 12 jaar (onder 6 jaar gratis).

Aan het programma en de precieze invulling van zowel de Zwoele Zomeravonden als de Zwoele Zomer Kindermiddag wordt op dit moment nog hard gewerkt. Via de website www.kmm.nl kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief en blijft u op de hoogte van actuele informatie over het Zwoele Zomerprogramma en nog veel meer nieuws over het Kröller-Müller Museum. Of volg ons op Facebook en Twitter (@krollermuller). De Zwoele Zomer wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Ede.