PERSBERICHT
2-12-2013

Win een eigen tentoonstelling!

Haarlemmermeer – Historisch Museum Haarlemmermeer is erg actief op de social media. Inmiddels heeft het museum bijna 1000 volgers op haar Twitter account @Historisch_HLMR. Om dit te vieren wordt er een prijs verloot zodra de 1000 volgers zijn bereikt. De prijs: samen met het museum een tentoonstelling naar keuze samenstellen.

Historisch Museum Haarlemmermeer is trots dat ze als klein museum, zonder adverteren, nu bijna op de 1000 volgers zit (ten tijde van schrijven 981 volgers). Om dit te vieren wordt er een prijs verloot zodra de 1000 volgers zijn bereikt. Uit deze volgers wordt willekeurig iemand gekozen. Deze persoon kan dan in samenwerking met het museum zelf een tentoonstelling samenstellen. Een unieke kans om je eigen interesses of wellicht eigen kunsten te vertonen in het museum!

De social media worden door het museum gebruikt om publiek op een laagdrempelige manier te betrekken bij het museum en op een makkelijke wijze geschiedenis weetjes over Haarlemmermeer te leren. Via wist-je-datjes, actuele ontwikkelingen en leuke reacties van bezoekers betrekken ze zo een breed publiek. Je kan het museum op twitter volgen via twitter.com/Historisch_HLMR.

Historisch Museum Haarlemmermeer is van november tot eind maart enkel in het weekend geopend van 13.00 tot 17.00 uur en doordeweeks gesloten. Van 21 december tot 5 januari is het museum extra geopend op weekdagen van 10.00 tot 17.00 uur met uitzondering van de feestdagen 25 en 26 december en 1 januari. U kunt het museum online vinden via www.historisch-museum-haarlemmermeer.nl. Ook op Facebook en Twitter zijn ze te vinden.