Rosalie_SIk ben Rosalie Schellingerhout en ik loop sinds 27 januari stage bij Infofilm/Museummedia in Leiden! Ik ben 24 jaar en studeer Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt academie in Amsterdam. Vanaf nu ga ik eigen stukjes plaatsen op deze website. Het zijn anekdotes, ervaringen, reviews die aansluiten op mijn stage.

Dit zijn websites die ik vandaag zag en waar ik erg van onder de indruk was! Prachtige interactieve video ervaringen die ik erg realistisch vond. Twee websites met verschillende doeleinden maar zeker de moeite waard om is een kijkje te nemen.

Pierrier secretplace
http://www.perriersecretplace.com

De tactiek van Pierrer is niet alleen reclame maar ondertussen ook een game. De game wordt gepresenteerd op de manier van een interactieve film. Je bent te gast op een feest waar je in verschillende karakters kan duiken door er op te klikken. Deze hebben allemaal een andere rol in het spel. Het doel van het spel is het vinden van een fles Perrier die verstopt is op een geheime plek. Het moet wel binnen een bepaalde tijd gebeuren. Als je de fles niet op tijd hebt gevonden kan je het nog een keer proberen. Je krijgt dan te zien welke volgorde je hebt genomen qua karakters If you supply the hard drive, please note there are mandatory requirements and conditions: the drive must be erased and large enough to hold the entire recovered best-data-recovery.com set and we are not responsible for your drive, mobile casino should it fail subsequently. zodat je deze keer een andere volgorde kan proberen zodat het wel lukt. Omdat het een film is komt het erg overtuigend over. Het is een zeer geslaagde video ervaring die verslavend werkt. Probeer het zelf ook uit!

Life saver
https://life-saver.org.uk/

Deze website maakt ook gebruik van de interactieve film ervaring. Dit is een website waarop je met behulp van een film leert hoe je met bepaalde levensbedreigende situaties moet om gaan zoals iemand die stikt of een hart aanval krijgt. Met behulp van vragen wordt je door de film heen geleid en zie je wat er gebeurd. Het is heel leerzaam en ook behoorlijk realistisch. Het lijkt als of je er zelf bij bent, je hoopt echt dat die persoon overleefd. Ik werd er in ieder geval door gegrepen.