Delft, 30 oktober 2013
PERSBERICHT

Museumnacht 2013, PUUR Prinsenhof

 Op vijf verschillende locaties van Museum Het Prinsenhof barstte het natuurgeweld afgelopen vrijdag los. In het museum hebben ruim 3000 mensen de barrevoets-tocht gemaakt. Enkele reacties; ‘Echt heerlijk even op je blote voeten in oktober’ ‘Heel huiselijk zo op je blote voeten, alsof ik thuis ben!’ De gezellige PUUR Prinsenhof Parade, mede georganiseerd door De Groene Vinger, op het Agathaplein heeft 1500 bezoekers mogen verwelkomen. De tijdelijke openstelling van Huis Lambert van Meerten was goed voor ruim 600 bezoekers. Kortom; Museumnacht 2013/PUUR Prinsenhof was zeer geslaagd!

Programma

Naast Museum Het Prinsenhof, de PUUR Prinsenhof parade en Huis Lambert van Meerten was Winkeltje Kouwenhoven open en speelden er bands in de Van der Mandelezaal. Winkeltje Kouwenhoven heeft het ontzettend druk gehad, 700 museumnachtbezoekers met lekkere trek zijn langs geweest. De Mannen van Vermeer hebben het museumnachtlied 2013 gezongen en TenTemPiés bracht zomer in oktober.

Dank

Museumnacht was niet mogelijk zonder inzet van vrijwilligers en sponsoren. De geslaagde museumnacht 2013/PUUR Prinsenhof danken wij aan hun inzet!