Uitdagende vrijwilligersvacature in het culturele veld

DE RONDE VENEN – Museum De Ronde Venen bevindt zich momenteel in een uitdagend vernieuwingstraject. Het museum zal binnen een paar jaar gaan verhuizen naar een nieuw gebouw en wil hier verder professionaliseren en moderniseren. Voor dit nieuwe museum is een innovatief concept ontwikkeld, waarbij de samenhang tussen landschapsontwikkeling en erfgoed centraal staat. Om dit nieuwbouwplan mogelijk te maken wordt er intensief samengewerkt met diverse instellingen en organisaties, waaronder de gemeente De Ronde Venen en Natuurmonumenten.

 

Het museumbestuur zoekt een enthousiaste voorzitter met een breed netwerk om dit traject te begeleiden. Iemand die thuis is op het gebied van vernieuwingsprojecten, maar die ook ervaring heeft met politieke besluitvormingsprocessen en bekend is met cultuur en erfgoed.

 

Wij bieden een uitdagende bestuursfunctie binnen een levendige stichting met (boven)regionaal bereik. Het betreft een onbezoldigde positie. Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie, neem dan contact op met het museum via: vacature@museumderondevenen.nl.

 

Meer informatie over deze vacature vindt u op: www.museumderondevenen.nl

 

Museum De Ronde Venen

Herenweg 240 – 3645 DW Vinkeveen

T  0297-262223

E  info@museumderondevenen.nl

www.museumderondevenen.nl