PERSBERICHT
16-5-2013

Museum De Cruquius zoekt beeld vrijwilligers

Haarlemmermeer – Museum De Cruquius en Historisch Museum Haarlemmermeer organiseren regelmatig samen evenementen. De musea zijn op zoek naar vrijwilligers die kunnen fotograferen en filmen om deze evenementen beter op de kaart te zetten. Aanmelden kan via media@museumdecruquius.nl.

De musea zijn op zoek naar mensen (18-80 jaar) die ervaren zijn in de fotografie of film en af en toe in hun vrije tijd hun talenten vrijwillig willen inzetten voor de musea. De musea leggen graag activiteiten vast zoals rondleidingen, feesten, speciale dagen zoals een Museumweekend en niet te vergeten de ‘vrijwilligers aan het werk’. Naamsvermeldingen bij foto’s en films zijn geen probleem.

Als vrijwilliger komt u terecht in een gezellige groep van ruim 130 vrijwilligers bij Museum De Cruquius en 100 bij het Historisch Museum die zich samen inzetten om de musea goed te presenteren aan het publiek. Kent u een geschikte kandidaat of bent u zelf geïnteresseerd dan kunnen aanmeldingen en vragen worden gestuurd naar Justa van Bergen via media@museumdecruquius.nl.

Museum de Cruquius is op weekdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend en op feestdagen van 11.00 tot 17.00 uur. Historisch Museum Haarlemmermeer is open op dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
U kunt beide musea online vinden via www.museumdecruquius.nl en via www.historisch-museum-haarlemmermeer.nl. Ook op Facebook en Twitter.