Lustrum Symposium Erfgoed & ICT Delft
24 januari 2014

Op vrijdag 24 januari vindt de vijfde editie van het Symposium Erfgoed & ICT Delft plaats. Tijdens dit symposium komen drie werelden bij elkaar: erfgoed, onderzoek en ICT. De nadruk ligt hierbij op de samenwerking tussen deze disciplines. We laten onder andere zien welke innovatieve producten er de afgelopen vijf voor de Delftse erfgoedsector zijn ontwikkeld. Daarnaast kijken we vooruit naar nieuwe ontwikkelingen die toegepast kunnen worden op de erfgoedsector.

Bent u als erfgoedinstelling op zoek naar een ICT-bedrijf en/of studenten om samen een project op te starten? Of wilt u meer weten over de onderzoekswereld van TU Delft en wat zij voor u kunnen betekenen? Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens dit inspirerende evenement.

Wat staat er op het programma?
In de ochtend presenteren diverse inspirerende keynote speakers hun ideeën en visie op erfgoed en ICT. Wie de sprekers zijn, blijft nog even een verassing!
De middag staat in het teken van praktische workshops over samenwerking, (toekomstige) projecten en nieuwe ontwikkelingen. Het exacte programma wordt op een later moment bekend gemaakt.

Extra: interactief randprogramma
Speciaal voor dit Lustrum symposium zijn er naast het reguliere programma ook een aantal interactieve onderdelen:

–    Netwerken: de sleutel tot succes!
–    Showroom met nieuwe producten en prototypen
–    Mogelijkheid tot delen van eigen product of project

Aanmelden
Bent u ook geïnspireerd geraakt? Meldt u dan snel aan via e-mail: info@nieuwemeestersdelft.nl of via de website van Nieuwe Meesters Delft: http://symposium.nieuwemeestersdelft.nl.

Praktische informatie
Locatie: Delft (exacte locatie wordt nader bekendgemaakt)
Datum en tijd: 24 januari 2014 van 10.00 uur ? 16.00 uur
Kosten: ? 75,- (netwerkleden Nieuwe Meesters Delft: 50% korting)
Meer informatie: symposium.nieuwemeestersdelft.nl