Persbericht
4 februari 2013

Stuur uw foto in voor nieuwe water expositie.
Het Historisch Museum Haarlemmermeer is op zoek naar waterbeleving in Haarlemmermeer.

Haarlemmermeer – Historisch Museum Haarlemmermeer roept alle bewoners en bezoekers van Haarlemmermeer op om foto’s in te zenden rondom hun waterbeleving in Haarlemmermeer. Deze foto’s komen in een nieuwe tentoonstelling die in april opent. Het mogen oude en nieuwe foto’s zijn. U kunt ze insturen via info@historisch-museum-haarlemmermeer.nl of langsbrengen om in te laten scannen. De ingezonden foto’s komen in de tentoonstelling als beamerprojectie.

In april opent de nieuwste tentoonstelling van het Historisch Museum Haarlemmermeer. Omdat het museum graag met bewoners samenwerkt wordt er een oproep gedaan foto’s in te zenden. De tentoonstelling zal over vele aspecten van water gaan en daarom is het museum op zoek naar foto’s van uw waterbeleving in Haarlemmermeer. Denk daarbij aan een foto van een zwempartij in de Ringvaart, een overstroming van de kelder of tuin, een watergevecht in de zomer, schaatsen in de winter en zo nog meer.
Insturen
Foto’s kunnen worden gemaild naar info@historisch-museum-haarlemmermeer.nl. Het museum ontvangt graag grotere (hoeveelheden) bestanden via wetransfer.com. Vergeet u niet om een beschrijving van de foto’s te geven en uw contactgegevens te plaatsen bij uw bericht zodat het museum u kan bereiken met vragen over de foto’s.
Heeft u nog analoge foto’s liggen? Dan kan het museum deze voor u inscannen indien nodig. U kunt ze langsbrengen aan de Bosweg 17, langs de rand van het Haarlemmermeerse Bos.

Voor meer informatie en alle activiteiten gaat u naar www.historisch-museum-haarlemmermeer.nl of naar www.facebook.com/Historisch.Museum.

U kunt het museum bezoeken aan de Bosweg 17, 2131 LX in Hoofddorp (tussen Claus Event Center en Courtyard Hotel in). U kunt altijd bellen of mailen via 023 5620437 en infohmh@xs4all.nl.