Een zomer met Seurat: Kröller-Müller ’s avonds open met concert van Eva sur Seine (12 juli) en Suarez (26 juli)

Om zoveel mogelijk bezoekers in de gelegenheid te stellen de tentoonstelling Seurat. Meester van het pointillisme te zien, organiseert het museum vier speciale avondopenstellingen, op 12 en 26 juli en 16 en 30 augustus. Het museum is dan tot 20.30 uur geopend en het publiek wordt getrakteerd op een concert in de sfeer van de tentoonstelling, in het Rietveld-paviljoen in de beeldentuin. Er is catering aanwezig, maar iedereen mag natuurlijk ook een eigen picknick meenemen.

Eva sur Seine – 12 juli (19.00 uur)
Eva sur Seine is een jong gypsyjazz project van het Thomas Baggerman trio en Eva Scholten, voor zowel echte jazzliefhebbers als een meer pop-minded publiek. De band speelde onder andere op: Festival Django Reinhardt in Samois sur Seine (FR), Breda Jazz Festival, Blue Balls Festival, Luzern (CH) en Django à Liberchies (BE).

Suarez – 26 juli (19.00 uur)
Suarez is een Franstalige band, afkomstig uit België. Voor hun laatste album ‘En équilibre’ ontving de band binnen drie maanden goud. In Nederland was de band onder andere te zien tijdens het Oerol Festival en Festival Mundial.

Voor de avondopenstellingen met concert is een geldig toegangsbewijs voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum voldoende.

Ook in augustus zijn er twee avondopenstellingen met concert: 16 augustus met Camadou en 30 augustus met Sterre Konijn en Yvo Staudt. Kijk voor tickets en het uitgebreide programma met workshops, voorstellingen, lezingen, artists in residence: www.krollermuller.nl/seurat.

De avondopenstellingen komen mede tot stand dankzij Gemeente Ede. Tijdens de avonden is er catering met streekproducten uit Gemeente Ede, dit jaar Hoofdstad van de Smaak.