Kom dwalen tijdens De Winterspelen in het Kröller-Müller
Op 4 en 5 januari, voor het hele gezin!

In de kerstvakantie, op zaterdag 4 en zondag 5 januari organiseren studenten van ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem alweer de derde editie van De Winterspelen in het Kröller-Müller Museum. Voorgaande jaren was dit evenement een groot succes. Kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s kunnen zich weer laten verrassen door speelse en creatieve activiteiten bij beroemde kunstwerken uit de collectie. Een garantie voor een andere kijk op kunst. Dit jaar is het thema van De Winterspelen ‘Dwalen in Verwonderland’.

Tijdens De Winterspelen kunnen gezinnen dwalen in de wondere wereld van de tentoonstelling A One Day Walk. Ze ontmoeten Krul en Müll, die zo onder de indruk zijn geraakt van de bijzondere kunstwerken in deze tentoonstelling, dat ze iedereen aanmoedigen om deze vreemde wereld te gaan onderzoeken. Dwalend door de tentoonstelling is te ontdekken hoe deze wereld tot stand is gekomen. Krul en Müll helpen bij het uitvoeren van uitdagende opdrachten, en door in de huid van kunstenaars te kruipen werkt iedereen mee aan het ontstaan van een nieuw kunstwerk voor het museum.

Wanneer en voor wie:

Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2014
Van 11.00-16.00 uur doorlopend
Voor gezinnen of opa’s en oma’s met (klein)kinderen vanaf 5 jaar

Meedoen aan De Winterspelen is gratis voor iedereen met een geldig entreebewijs voor park en museum. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie is te vinden op www.kmm.nl of op www.facebook.com/dewinterspelen