SiennaIk ben Siënna Veelders, 22 jaar en ik kom uit Amsterdam. Ik ben cultureel erfgoed student aan de Reinwardt Academie en ik loop voor mijn tweede jaar stage bij Infofilm/Museummedia in Leiden. Samen met mijn studiegenoot lopen wij stage van een periode van vijf maanden, van 27 januari tot en met 16 mei.

Na de middelbare school heb ik met twee vriendinnen een rondreis gemaakt van vijf maanden in Zuid-Oost Azië, een vooropleiding gedaan aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, gevolgd door hbo studie Graphic Design. Ik ben van studie veranderd en doe sinds twee jaar de Reinwardt Academie in Amsterdam.

Ik hou van fotograferen, ontwerpen, kleine films te maken en kunstgeschiedenis. Ik ga graag naar films en musea voor ontspanning en inspiratie en ik snuif graag cultuur op tijdens het maken van verre reizen. Ik hoop na mijn studie in de culturele sector te kunnen werken en daar veel voor te mogen reizen. Tijdens deze stage hoop ik veel te leren in de museum wereld en mijn netwerk te verbreden. Om alle informatie in de praktijk te mogen toepassen en deel te nemen aan de creatieve sfeer van het bedrijf.