Collectiespreekuur in het Museum voor Communicatie

In het depot staan bijzondere objecten uit de collectie van het museum. Maar wat is eigenlijk hun waarde?
Op zondagmiddag 26 januari gaan we dieper in op de verschillende waardes. Wat is de emotionele waarde van een object? Of de historische waarde? U kunt een eigen object meenemen of ons verzoeken om een object uit het depot te halen.

Conservatoren Koos Havelaar (posthistorie) en Janneke Hermans (telecommunicatie) zijn aanwezig om vragen over de objecten te beantwoorden en horen graag uw verhaal over uw voorwerp. Zij nemen u ook mee in het depot voor een exclusief kijkje achter normaal gesloten deuren. Het museum kan geen financiële waardes toekennen aan objecten.

Wilt u een bepaald object uit onze collectie zien? Mail ons dan op aanmelden@muscom.nl om welk object het gaat en we zorgen ervoor dat het voor u klaarstaat!

Sinds eind vorig jaar presenteert het Museum voor Communicatie een Open Depot in het museum. Deze tentoonstelling is gerealiseerd in samenwerking met studenten van de Post Graduate Course of Industrial Design van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. De studenten zullen van 14:00 – 14:30 uur een toelichting geven op hun project.

Wanneer:     zondag 26 januari
Tijd:               13:00 – 15:00 uur
Waar:            Museum voor Communicatie, Zeestraat 82, Den Haag
Entree:          Gratis op vertoon van een entreekaartje
Info:               www.muscom.nl