StartUp, de gloednieuwe dagelijkse serie van BNN over jonge mensen met grote dromen wordt opgenomen in de Meelfabriek te Leiden!

startupVandaag vrijdag 13 december presenteren BNN en Endemol Nederland een viewing van StartUp, de nieuwe serie die vanaf 6 januari om 19.30 uur iedere werkdag op Nederland 3 te zien is. We bekijken de allereerste twee afleveringen, maken kennis met de vijftien hoofdpersonen en nemen een kijkje op de set.

StartUp draait om een groep jongeren met een eigen bedrijfje. Centraal staat Sterre, met haar minihotel Sleepover en café De Koffiekamer. Maar er is ook een streetwear kledingbedrijf, een online (seks)datingbureau, een internetbedrijf en een sterrenmanagement. Allemaal mensen die in een leegstaand pand (De Meelfabriek, Leiden) hun dromen, ambities en idealen proberen te verwezenlijken. Door er te gaan werken en wonen worden de levens van deze starters onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook al zijn ze zelfstandig ondernemer, dromen waarmaken kunnen ze niet alleen.

StartUp is een serie over een ontdekkingsreis naar wie je bent en wat je met je leven wilt doen. Want: wat wil je worden als je nog niet eens weet wie je bent? Check alvast startup.bnn.nl voor meer informatie en filmpjes!

Tijdens de viewing is vrijwel de voltallige cast aanwezig (Daniël Boissevain, Sarah Bannier, Sanne Langelaar, Eva Laurenssen, Mamoun Elyounoussi, Sophie Veldhuizen, Sander van Amsterdam, Annelies Appelhof, Gerson Oratmangoen, Serge Mensink, Stephen Liebman, Naomi van der Linden, Reinier Demeijer, Maurits Delchot en Joel de Tombe).

BNN StartUp