Museummedia bericht

Beste museummedewerker,

Komt het bij u wel eens voor dat u op de valreep nog snel een korte betaalbare videoclip zou willen hebben voor op uw website? Of dat u bij brainstorm-sessies ter voorbereiding van een nieuwe tentoonstelling input en advies zou kunnen gebruiken m.b.t. multimedia-mogelijkheden, mobiele toepassingen of interactieve opstellingen?

Infofilm / Museummedia* is toeleverancier en adviseur met een lange en extensieve ervaring in de museumwereld**.

– Als u nog geen ervaring heeft met Infofilm nodigen wij u graag uit om het eens te proberen.*** Bel voor de mogelijkheden: Roger Busschots 06 42 32 7770 of mail naar roger@infofilm.nl.

Roger en Robert Busschots
Infofilm / Museummedia
Haarlemmerweg 21
2316 AB  Leiden
06 42 32 7770
mail@infofilm.nl
info@museummedia.nl
http://www.infofilm.nl
http://museummedia.nl
______

* Misschien kent u ons van het twitter-infokanaal @museummedia_nl (8.700 volgers en groeiend: musea, galeries, journalisten, culturele en wetenschappelijke instellingen, kunstenaars in Nederland en Vlaanderen en bijna 22.000 followers wereldwijd van @museummedia).

** Wij werken o.a. voor Museum Naturalis in Leiden, Centraal Museum in Utrecht, Afrika Museum in Berg en Dal, Rijksmuseum Volkenkunde Leiden, Rijksmuseum van Oudheden in Leiden, Japan museum Sieboldhuis, Hortus botanicus, Sterrewacht, Museum Boerhaave en Museum De Lakenhal in Leiden, Museum Het Prinsenhof in Delft, Thermenmuseum in Heerlen, de universiteiten van Maastricht, Leiden en Nijmegen, (referenties).

*** Kijk voor enkele voorbeelden op http://www.infofilm.nl/video-portfolio/