Museum Flehite,
De Zonnehof en Kunstuitleen Amersfoort organiseren
ART for SALE

ART_for_SALE_web

MUSEUM FLEHITE
Westsingel 50
3811 BC Amersfoort
T 033 247 11 00
info@museumflehite.nl
www.museumflehite.nl

Van vrijdag 1 t/m zondag 3 november vindt er in Rietveldpaviljoen De Zonnehof de ART for SALE plaats. Drie dagen lang wordt er tussen de schilderijen en objecten van de tentoonstelling Nieuw Amersfoort Palet kunst en design verkocht door diverse Amersfoortse kunstenaars. Naast kunst kijken of kopen en een meet & greet met kunstenaars en ontwerpers, kunnen bezoekers genieten van muziek, dans, hapjes en drankjes. Voor wie zelf creatief aan de slag wil, is er een Inloopatelier.    
ART for SALE is vrijdag 1 t/m zondag 3 november geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Kunstuitleen Amersfoort biedt tijdens ART for SALE een selectie kunst te koop aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen van zowel landelijk- als regionaal bekende kunstenaars. Leden van de Kunstuitleen krijgen in het kader van de Dag van de Kunstuitleen op 2 november nog eens een extra korting van 10% bij een aankoop in het Rietveldpaviljoen.

Naast de Kunstuitleen is ook Galerie de Ploegh vertegenwoordigd en diverse Amersfoortse kunstenaars en ontwerpers, zoals Ans Bakker, Tosca van den Braak, Annemiek van den Bedem, Marian Dessing, Caroline Eier, Ellen Faber, Ron Jagers, Ger de Joode, Francisca Kalmijn, Monique Kwist, Heidi Janssen, Bertie van der Meij en  Mariette Schrijver.

Over de tentoonstelling
De ART for SALE vindt plaats tussen de schilderijen en objecten van de  expositie Nieuw Amersfoorts Palet. Deze tentoonstelling belicht het werk van veertig hedendaagse Amersfoortse kunstenaars en laat zien hoe de kunst in Amersfoort zich vanaf 1960 ontwikkelde en welke kunstenaarsinitiatieven er ontstonden. De tentoonstelling in De Zonnehof geeft samen met de tentoonstelling Amersfoorts Palet in Museum Flehite een beeld van ruim 100 jaar kunst in Amersfoort.