Witteman_ontdekt_1Maandag 8 december was één van de drie maandagen waarop de VARA opnames maakte voor de nieuwe serie ‘Witteman ontdekt – Sleutelen aan de mens’. De opnamen gebeuren in het sfeervolle anatomisch theater van Museum Boerhaave in Leiden. Ik mocht met de beeld- en geluidsregie meekijken.

Witteman ontdekt“Een chip in je hoofd, met een antenne infrarood kunnen zien of nanobots in je lijf. In het nieuwe televisieprogramma “Witteman Ontdekt: sleutelen aan de mens” onderzoekt Paul Witteman de laatste ontwikkelingen op het gebied van de bionische mens.” (VARA)

Witteman_ontdekt_2De gesprekken met specialisten en patiënten waren zo indringend dat er tijdens de opnamen op 8 december vijf aanwezigen in het theater flauw vielen.

Maandag 15 december zijn de laatste opnamen voor het programma. Vanaf 6 februari 2015 te zien bij de VARA! Volg de tweets!

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!