Vrienden en relaties vragen mij vaak om op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten en van nuttige tips. Ze kennen Infofilm en Museummedia van Twitter, Facebook of andere social media bronnen. Toch blijven die media vluchtig en hoe vaak toch mis je bij Twitter net dat bericht dat je graag had willen lezen?

Daarom starten wij met een lijstje van mensen die heel graag korte en vooral nuttige berichten rechtstreeks willen ontvangen. Wij stellen het zeer op prijs indien u ons vooral ook zou willen doorgeven wat u graag zou willen weten, welke info vindt u belangrijk, welke nieuwtjes zijn nuttig voor u?

Wat zijn de voordelen van de korte mailberichten van Infofilm/Museummedia?

U blijft goed ingelicht over zaken die u niet had willen missen. De berichten zijn kort. Er staan vaak nuttige tips in. De links in de berichten geven volop kans om te reageren. Bevalt het niet dan bent u zo weer van de lijst verwijderd.

Ja, schrijf me in op de korte berichten van Infofilm / Museummedia

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!