Strategisch team

Succesvolle toepassing

Waardevol eindresultaat en succesvolle toepassing in de praktijk staan bij ons voorop. Daarom vormt een perfecte communicatie met de opdrachtgever bij ons de kern van elke productie. Innovatie en nieuwe digitale technologieën zijn belangrijk maar zijn secundair in het proces. Het zijn niet meer dan tools om tot een doeltreffend resultaat te komen.

Strategisch team

Infofilm stelt per project een strategisch team samen. We hebben daartoe de keuze uit unieke medewerkers die uitgebreide ervaring hebben op de gebieden die voor dat specifieke project nodig zijn. Dat maakt onze teams sterk, flexibel en efficiënt. Naast het kernteam geven wij jong talent de kans om te groeien en te participeren.

De basis

Een Antwerpse tweeling staat aan de wieg van Infofilm. Als kind al bezig met filmen, vreemde talen, etnische muziek, tekenen en schilderen zijn ze door de studie Culturele Antropologie in Leiden terecht gekomen en is Leiden nu de uitvalsbasis van Infofilm/Museummedia.

Robert BusschotsRobert
Robert combineert een passie voor techniek met creativiteit en verbeelding. Uw initiatief groeit bij hem uit tot een product waar vooral u trots op kunt zijn en waar uw doelgroep van zal genieten. Zijn motto is “hou het simpel en focus op het doel dat u wilt bereiken”. Zoals Marieke Pompe van het Afrika Museum het formuleert “Dankzij zijn gecombineerde kennis van nieuwe media, kunst en cultuur, talen, antropologie, filmen en het bouwen van websites is hij de perfecte sparringpartner, troubleshooter en kennisbron voor een heel breed scala aan diensten.”
Telefoon: (071) 5 310 410
of (06) 42 32 77 71
of mail: robert@infofilm.nl
Roger BusschotsRoger
Roger is de inspirator. Zijn enthousiasme en future proof instelling zijn zonder meer aanstekelijk en leveren de mooiste resultaten op. Hij is kunstenaar en vormgever en bovendien de drijvende kracht achter de populaire bron voor elke museumbeslisser: de tweets op
@museummedia_nl
(meer dan 11.800 volgers: musea, curatoren, kranten, tijdschriften, journalisten…) en de internationale account @museummedia (meer dan 30.000 unieke volgers wereldwijd!) en natuurlijk de website/infoblog museummedia.nl
Telefoon: (06) 42 32 77 70
of mail: roger@infofilm.nl

Freelancers en jong talent welkom
Zo nu en dan is er plaats voor nieuw creatief talent. Mocht u het gevoelen hebben ons bureau te kunnen ondersteunen met uw vaardigheden en talenten, schroom dan niet contact op te nemen met Roger en/of Robert Busschots.

Stage lopen bij Infofilm
Ook voor stagiaires is Infofilm een gewild adres. Neem hiervoor contact op met Roger Busschots, telefoon 06-42327770 of Robert Busschots, telefoon 06-42327771.