Ondertiteling MH17 eindrapport JIT

door | 14 september 2016

Onderzoekers uit Australië, België, Maleisië, Oekraïne en Nederland vormen het Joint Investigation Team (JIT) dat onderzoek doet naar de MH17 toedracht. Het eindrapport in pdf-formaat is samen met een video aangeboden aan de nabestaanden en is nu ook openbaar gemaakt. Cinemaffia heeft in opdracht van ‘Went Werkt Journalistiek’ opnamen en montage voor haar rekening genomen en Infofilm heeft de ondertiteling van de Nederlandse en Engelse versie verzorgd.

Naast professioneel ondertitelen heeft Infofilm jarenlange ervaring in het monteren van videoprogramma’s in meerdere talen. (Robert pronkt graag met zijn opgedane kennis van het Marokkaans Arabisch in de provincie Marrakech, Ivriet bij de synagoge van Leiden, Russisch via Radio Moskou, Bahasa Indonesia en Lega (een Oost-Congolese toontaal) bij de universiteit Leiden.)

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!