Persbericht
23 en 24 februari: Warme Winter Wandeling voor gezinnen
Met de boswachter door de beeldentuin met uniek bezoek aan de graven van Anton en Helene Kröller-Müller

In de voorjaarsvakantie, op zaterdag 23 en zondag 24 februari, kunnen gezinnen met kinderen (6+) op pad met boswachter Henk Ruseler. De tocht gaat langs onverwachte plekken in de beeldentuin, over de Franse berg met als hoogtepunt een bezoek aan het graf van Anton en Helene Kröller-Müller (en Sam van Deventer). Deze graven zijn normaal gesproken niet te bezoeken, maar speciaal voor deze wandeling wordt een uitzondering gemaakt.

De wandeling duurt circa 3 kwartier en start om 12.00 uur en 13.00 uur vanaf het museum. Om op te warmen is er na afloop een lekker glas glühwein of warme chocolademelk.

Aanmelding is verplicht. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen aan elke wandeling. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar info@kmm.nl, o.v.v. uw gegevens en het aantal personen (inclusief kinderen). De wandeling is gratis, u heeft wel een geldig entreebewijs voor Park en museum nodig. De Museumkaart is geldig in het museum, niet in het Park.

De wandeling is tot stand gekomen in samenwerking met Het Nationale Park De Hoge Veluwe en restaurant Monsieur Jacques.

Tip: koop uw kaartje alvast online via http://www.hogeveluwe.nl/nl/tickets-reserveren/tickets-kopen/1243

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!