Ontdek verrassende musea met musea.tv

door | 9 september 2016

musea-tv op desktop, tablet en phone

Musea TV laat bezoekers verrassende musea ontdekken in Nederland en Vlaanderen. Infofilm/Museummedia in Leiden ontwikkelde het concept en maakt en onderhoudt de website. Musea liften mee op de populaire social media kanalen van Museummedia (oa 11.900 unieke volgers op twitter).

Museummedia maakt het als ervaren producent makkelijk voor musea om video in hoge kwaliteit te verkrijgen tegen uiterst scherpe prijzen en daarmee flexibel in te spelen op de snel veranderende wereld van bewegend beeld en online applicaties.

De videoclips worden eigendom van het museum zelf. De marketing- en pr-afdeling van het museum profiteert bovendien van exposure op de succesvolle social media-kanalen van Museummedia.

De website Musea TV is volledig responsive en dus geschikt om altijd en overal te worden bekeken zowel op desktop en laptop als op smartphones en tablets. Uiteraard is de site gratis te bezoeken voor iedereen.

 

Aanvraag voor informatie

4 + 2 =

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!