kunstkaartjesturen

Kunstkaartjesturen.nl is een website voor het online versturen van échte kunstkaarten. Vergelijkbaar met Greetz, maar dan specifiek voor kunstkaarten van Nederlandse musea en kunstenaars.

Op Kunstkaartjesturen.nl kan iedereen een kunstkaart kiezen, een boodschap schrijven, adresseren en direct versturen als échte kaart. De kaarten worden printing-on-demand hoogwaardig gedrukt en dezelfde dag verzonden met PostNL.

Kunstkaartjesturen werkt samen met een steeds groeiende lijst Nederlandse musea. We bieden topstukken aan uit het Van Gogh Museum, Amsterdam Museum, Museum Speelklok en het Dordrechts Museum.

Voor de samenwerking met Nederlandse musea is een model ontwikkeld waarbij het museum een bedrag per verzonden kaart verdient. Daarbij bieden we de musea die meedoen onder andere een eigen museumpagina, het  logo op de kunstkaart, vermelding van tentoonstellingen, en acties voor de vrienden, donateurs en sponsoren.

Kunstkaartjesturen.nl is dus uniek in zijn soort.

Meer info: http://www.kunstkaartjesturen.nl/over-ons

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!