NEMO is beste kidsproof museum van Nederland

image007De museuminspecteurs kozen vandaag Science Center NEMO tot beste kidsproof museum van 2014. NEMO werd in 2014 bezocht door inspecteurs in de leeftijd t/m 12 jaar die beoordeelden of het museum kidsproof is. De groep kinderen maakte notities tijdens het bezoek, schreef een online verslag en gaf punten voor de activiteiten en de service van het museum. NEMO kreeg van de inspecteurs het hoogste gemiddelde cijfer; een 9. Apetrots is NEMO op dit rapportcijfer. Kinderen vinden het museum ‘Superleuk!!’ Finn (8 jaar) schreef over het museum: ‘Je mag heel veel dingen aanraken, proberen en doen. Dat is leuk!’

Het project Museuminspecteurs is een initiatief van de Museumvereniging en de ANWB.

Over Science Center NEMO
NEMO is het grootste science center van Nederland en is voor bezoekers van alle leeftijden. NEMO laat een breed publiek op actieve wijze ervaren hoe fascinerend, leuk en nuttig wetenschap en technologie zijn. Dit doen we met een grote diversiteit aan programma’s, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen. Zie www.e-nemo.nl.

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!