Haarlemmermeer – Museum De Cruquius gaat vanaf 15 februari weer dagelijks open voor publiek. Van maandag tot en met vrijdag kunt u het museum bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Om het museumseizoen te starten is vanaf 15 februari de tentoonstelling Haarlemmermeer in Kaart te bekijken in de Waterschapszaal van Museum De Cruquius, met historische kaarten uit de collectie van hoogheemraadschap van Rijnland.
Elke zondag kunt u om 13.00 en om 14.30 uur mee lopen met een theatrale rondleiding van Living History. Dit is een erg leuke rondleiding voor het hele gezin waarbij u via een verhaal over Nicolaus Cruquius wordt meegenomen door het museum, met als kers op de taart een demonstratie van de grote machine.
In de voorjaarsvakantie (22 februari t/m 2 maart) organiseert het museum extra activiteiten voor kinderen. Houdt hiervoor www.museumdecruquius.nl in de gaten.
Met uw toegangskaartje van Museum De Cruquius kunt u dezelfde dag ook gratis Historisch Museum Haarlemmermeer bezoeken.
U kunt het museum online vinden via  www.museumdecruquius.nl en via Facebook en Twitter.
Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!