Amersfoort, 20 augustus 2013

Het bestuur van Amersfoort in C heeft Onno Maurer benoemd tot waarnemend hoofd van het Mondriaanhuis. Hij volgt daarmee Alied Ottevanger op, die eerder afscheid nam als hoofd van het Mondriaanhuis. Maurer combineert de functie met die van hoofd van Museum  Flehite.

Tijdens de waarneming van Onno Maurer gaat het bestuur van Amersfoort in C vaststellen welke ambities er zijn rond het Mondriaanhuis, wat daarvan de haalbaarheid is en hoe in dat licht de bezetting en aansturing het best kan worden vormgegeven. De bedoeling is om die visie in het voorjaar van 2014 te presenteren.
Het bestuur is Onno Maurer erkentelijk voor zijn bereidheid om deze extra inspanning te doen en weet dat met zijn aanstelling het Mondriaanhuis in goede handen is. Het bestuur wenst hem alle succes in deze uitdagende tijd.

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!