Deze maand wordt een nieuwe kaart geïntroduceerd waarmee kunst- en cultuurliefhebbers kortingen krijgen op kunst en cultuur. De Cultuurkortingenkaart, kortweg Ckaart, biedt de houders kortingen op culturele activiteiten, musea, toneelvoorstellingen, muziekuitvoeringen, enzovoorts.

De Ckaart is niet persoonlijk. De kaart kan dan ook door anderen gebruikt worden als zij van de voordelen van de kaart willen genieten. Daarmee onderscheidt de Ckaart van andere kortingkaarten. Ook is de Ckaart goedkoper dan andere cultuurkaarten.

In de aanloop naar de introductie hebben zich al duizenden cultuurliefhebbers aangemeld voor de nieuwsbrief. De uitgevende instanties verwachten dat eind dit jaar zo’n 300.000 Nederlanders de Ckaart zullen hebben.

De meeste aanbiedingen staan op www.Ckaart.nl. Daarnaast krijgen houders van Ckaart elke twee weken minimaal twee nieuwe aanbiedingen in hun mailbox. De Ckaart start met circa 25 kortingen op allerlei culturele activiteiten, waaronder vier musea.

De Ckaart biedt een gevarieerd aanbod aan culturele activiteiten en kent geen leeftijdsbeperking. Daarmee vult de Ckaart vult het gat tussen de Museumkaart en de CJP pas.

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!