Boeiend verslag door Inge Scheijde over de totstandkoming van EYE, een samenwerkingsverband van het Filmmuseum, Holland Film, Nederlands Instituut voor Filmeducatie en de Filmbank. Inge studeerde Kunstgeschiedenis en Culturele Studies/Museologie. Haar huidige functie is marketingmanager Tentoonstellingen bij EYE.

Lees hier het verslag van Inge.

Op dinsdag 2 november organiseert ACMC ‘Samen! En nu?’, een bijeenkomst over fusies en samenwerking in de culturele sector. Dit interview is bedoeld als opwarmertje voor de bijeenkomst. Wij stellen een expert vooraf aan de bijeenkomst een aantal vragen, zodat deelnemers zich vanuit zijn of haar visie kunnen voorbereiden.

De sprekers zijn Taco de Neef van Het Nieuwe Instituut, Cas Boland van TivoliVredenburg en John Sijmonsbergen van Nationaal Museum van Wereldculturen. Bekijk het programma hier.

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!