Vier iPad Pro apps voor Leiden Marketing

door | 11 september 2016

In opdracht van Leiden Marketing maakt Infofilm 4 iPad Pro apps. Deze zullen te zien zijn in het VVV kantoor van Leiden. Elke iPad Pro heeft een eigen thema:

  • Leidse musea
  • De stad Leiden
  • Leiden en omgeving
  • Rembrandt

De gebruiker kan ook gebruik maken van zijn eigen smartphone. Door middel van het inscannen van een op het iPad-scherm getoonde qr-code kan hij makkelijk de locatie van een museum “in zijn zak stoppen” en op een later tijdstip, bijvoorbeeld vanaf zijn hotel, naar zijn museum van keuze geleid worden.

De iPad Pro met zijn grootformaat retina display is ideaal voor dit soort presentaties. De door Infofilm gemaakte apps zijn volledig interactief terwijl de gebruiker binnen de applicatie blijft en geen toegang heeft tot andere applicaties of instellingen van de iPad.

Heeft u zelf behoefte aan een hedendaagse oplossing voor uw openbare ruimte of museum, neem dan gerust contact op voor advies. Bel 06-42.32.7771 of mail robert@infofilm.nl.

Aanvraag voor informatie

4 + 5 =

Deel dit artikel:
Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Ontvang een e-mail bij nieuwe berichten

Sporadisch plaatst Infofilm een nieuwsbericht op de site. Klik op 'Stuur me af en toe een mailtje' en vul in het daarop volgend Engelstalig schermpje je e-mailadres in. Je bent dan altijd up to date.

(Je kunt de update-service altijd weer opzeggen. Infofilm deelt geen persoonsgegevens en e-mailadressen met anderen)


Verzending gelukt!